Grote verbouwing EP:Maxwell Horst

Datum: juni 7, 2016

Op 13 juni start een grote verbouwing van EP:Maxwell in Horst. Het filiaal wordt geheel volgens het EP:Concept verbouwd, waarin klantbeleving en service centraal staan. Op vrijdag 17 juni opent EP:Maxwell Horst de deuren weer voor haar klanten.

Het filiaal in Horst is het tweede filiaal die volledig volgens het EP:Concept wordt verbouwd. De winkel staat voor een uitgebalanceerd assortiment en veel belevingselementen. Met nieuwe toonaangevende elektronica producten is de winkel klaar voor de toekomst.

Verbouwingsopruiming

Voorafgaand aan de verbouwing houdt EP:Maxwell Horst een grote verbouwingsopruiming. Het huidige assortiment maakt plaats voor vele nieuwe producten en daarom wordt elektronica, witgoed en huishoudelijke producten flink afgeprijsd. Het filiaal sluit van 13 tot en met 16 juni haar deuren. Vanaf vrijdag 17 juni is iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te komen bewonderen. In de openingsweek zal EP:Maxwell Horst uitpakken met feestelijke openingsaanbiedingen, kortingen en demonstraties.


Over ElectronicPartner Nederland B.V.

ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. Deze zijn onderverdeeld in 4 verschillende formules; EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.