Groeiende formule AMI Kappers vernieuwt website

Datum: juli 2, 2013

Ook in deze economisch lastige tijden blijft AMI Kappers zich stabiel ontwikkelen en doorgroeien. Sinds januari zijn er al 5 AMI Kapsalons bijgekomen. Aan het eind van dit jaar komen daar nog vestigingen in Lent en Arnhem bij. AMI Kappers blijft in het hele land op zoek naar franchisenemers. Dit kunnen zowel starters als bestaande kapsalons zijn. Om potentiële franchisenemers nog beter te informeren heeft AMI Kappers haar franchisepagina gewijzigd. De site is overzichtelijker, completer en actueler geworden. Daarnaast zijn interviews met franchisenemers, salons ter overname en ‘feiten en cijfers’ toegevoegd.

Nieuwsgierig? Kijk dan op www.amifranchise.nl

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.