Gratis toegang tot franchisebeurs Onderneem ’t!

Datum: maart 4, 2016

Als startende ondernemer of kandidaat-franchisenemer nodigen wij u van harte uit om franchisebeurs Onderneem ’t! te bezoeken op donderdag 7 en vrijdag 8 april a.s. te Hoevelaken. Kom in contact met ruim 50 franchiseformules! 

Over Onderneem ’t!

De beurs biedt u als kandidaat-franchisenemer de mogelijkheid om gesprekken aan te gaan met de eigenaren of expansie managers van franchiseformules die op zoek zijn naar ondernemers. Standhouders zijn onder andere: Liquid Smoker, Fieldbox, Speed Queen Concept Stores, ADMC, Bakker Bart, FEBO, New York Pizza, Intersport, Kwalitaria, Optie1 en Specsavers.

FranchiseFormules.NL is zelf ook met de aangesloten Recruitment & Consultancy partners aanwezig op beide beursdagen (beurszaal 2, stand nr. 60).

Op de plattegrond van de beursvloer kunt u alle standhouders bekijken.

Onderneem ’t! 2016 belooft een afwisselende beurs te worden met op beide beursdagen verschillende evenementen, zoals het Ondernemersforum, het Overnameplein en Franchise Speeddating.

Kortom een beurs die u als ondernemer in spé beslist niet mag missen!

Openingstijden & adres

Donderdag 7 april 14.00 – 21.00 uur 
Vrijdag 8 april 10.00 – 16.00 uur 


Locatie

Expo-gebouw te Hoevelaken 
Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken (vlakbij A1 en A28 en het treinstation)


Gratis entreekaart

Voorkom wachttijden bij de entree en schrijf je van tevoren online in via de beurswebsite onder vermelding van kaartnummer: FF436921. Je ontvangt hiervan een bevestiging met een barcode per mail. Print deze bevestiging of laat de barcode via je telefoon zien bij de entree, je ontvangt dan een gratis consumptiemuntje. Entree en parkeren zijn gratis. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.