Gratis kennismakingsgesprek over voordelen en mogelijkheden LLP

Datum: juni 12, 2018

Een LLP is een rechtsvorm die het beste uit twee werelden verenigt. Zo biedt een LLP juridische bescherming en kunt u met een LLP tevens gebruik maken van de ondernemersfaciliteiten, zoals zelfstandigenaftrek en MKB-winstvrijstelling.

Kosteloos kennismakingsgesprek inplannen

Steeds meer ondernemers willen meer weten over de voordelen van een LLP en willen weten of deze rechtsvorm iets voor hen kan zijn. Maak daarom snel een kosteloze afspraak met één van de VRB Adviesgroep LLP Adviseurs in Utrecht of Rotterdam.

Klik hier ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.