Goede start 2015 voor IGM Holding

Datum: februari 20, 2015

IGM Holding verwelkomt in de eerste maand van het jaar twee nieuwe vestigingen: Van den Boomen sluit aan bij Baderie en Groenen Veldhoven bij Bad in Beeld. De twee sanitairformules van IGM hebben ieder een unieke werkwijze en aanpak in het bewerken van de markt. Beide lidmaatschappen gaan in per januari 2015. 

Baderie Van den Boomen

Baderie Van den Boomen staat volledig achter het verhaal van Baderie en heeft vertrouwen in de werkwijze. Dit gaf dan ook de doorslag voor Van den Boomen om over te stappen van sanitairformule Bad in Beeld naar Baderie. De ondernemer kan zich hierdoor richten op haar primaire taak: het verkopen van badkamers.Momenteel houdt de vestiging showroomuitverkoop, zodat zij plaats kan maken voor het nieuwe assortiment. Daarnaast wordt de showroom in samenwerking met Baderie gedurende het jaar verbouwd en ingericht volgens het Baderie storeconcept. Dit gebeurt in fases zodat de showroom open kan blijven voor klanten. 

Groenen Veldhoven

Al ruim 40 jaar kunnen klanten bij Groenen terecht voor badkamers, keukens, bouwen, wonen en doe-het-zelf artikelen. Zij heeft gekozen voor Bad in Beeld vanwege het behoudt van eigen identiteit. En vanwege het feit dat Bad in Beeld voor hen de marketingactiviteiten voor het sanitairgedeelte verzorgt.  

Over IGM Holding

IGM Holding is gevestigd in Geldermalsen en voert drie franchiseformules onder de namen Baderie, Bad in Beeld en InstalCenter. Daarnaast beheert IGM Holding sinds 2013 de webshop badkamerwinkel.nl.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.