GlasGarage sluit zich aan bij Europees netwerk

Datum: februari 26, 2013

GlasGarage treedt toe tot The Automotive Glass Professionals, een Europees samenwerkingsverband van autoruitherstelketens. Hiermee kunnen klanten van GlasGarage in het buitenland terecht bij partijen met gelijkwaardige service en kwaliteit in geval van acute ruitschade. Na toetreding van GlasGarage bestaat het netwerk uit 1200 vestigingen en 2300 mobiele servicepunten verspreid over 11 Europese landen. Het netwerk van The Automotive Glass Professionals bestaat uit uitsluitend autoruitherstelketens die tot de top 3 in hun thuismarkt behoren. Het netwerk is actief in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Emil Voorhorst, directeur GlasGarage: “Als één van de pluspunten zijn we met The Automotive Glass Professsionals in staat grensoverschrijdende afspraken te maken met onze opdrachtgevers.”

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/GlasGarage-sluit-zich-aan-bij-Europees-netwerk.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.