Gezonde “˜boost’ van Vitaminstore

Datum: oktober 23, 2013

Wellicht heeft u het al gemerkt: Vitaminstore, uw gezondheidsspecialist in de St. Jorisstraat op nr. 5, heeft een metamorfose ondergaan en meteen ook een trendy juicebar aan haar winkel toegevoegd: Vitaminboost. Bij juicebar Vitaminboost worden de lekkerste sapjes vers voor u geperst, geshaket of geblend. Mét iets speciaals…

Een écht lekkere oppepper

Het speciale aan Vitaminboost zijn de verse sappen en smoothies op basis van groente en fruit die verrijkt worden met supplementen of superfoods die voor een gezonde boost – een oppepper – zorgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan chiazaad; rijk aan omega-3 vetzuren, aan de açaibes; rijk aan antioxidanten of aan maca, dat een gunstige invloed op onze hormoonhuishouding heeft. Uiteraard mag een heilzaam ‘shotje’ tarwegrassap niet ontbreken!

 Every ‘body’ happy!Bij juicebar Vitaminboost worden de lekkerste sapjes vers voor u geperst, geshaket of geblend. Mét iets speciaals…

Vitaminstore Amersfoort maakt deel uit van een gezondheidsketen van 23 filialen die allen het kenmerkende feel good gevoel uitstralen.
Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven. Ze helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Het frisse en uitnodigende concept van Vitaminstore is onderverdeeld in Health; voedingssupplementen, Sports; sportvoeding, Beauty; natuurlijke cosmetica, Food; extra gezonde voeding en Vitaminboost.

Feestje!

A.s. donderdag, vrijdag en zaterdag – 24 t/m 26 oktober – zal de opening van de juicebar feestelijk gevierd worden. Komt u ook?!

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.