Gezocht: Ondernemende vrouw!

Datum: juni 9, 2016

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij die energieke dame met interesse voor voeding, beweging en een gezonde levensstijl? Wil je ook altijd anderen helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bailine zoekt enthousiaste dames die ons team komen versterken. Pak deze unieke kans en start als franchisenemer bij Bailine!

Nieuwsgierig wat Bailine voor jouw ondernemerschap kan betekenen? Meer informatie over de Bailine franchise kun je vinden in bijgaand formuleprofiel. Als je een reactie indient via het online aanvraagformulier nemen wij direct contact met jou op!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.