Gezamenlijke effort zorgt voor behoud van EP:Winkel in Volendam

Datum: juni 11, 2014

‘Nog geen 2 weken geleden is de knoop doorgehakt, onze EP:Winkel in Volendam wordt overgenomen door EP:Beerepoot! Afgelopen vrijdag was al de feestelijke opening. Dat bewijst maar eens weer dat er snel geschakeld kan worden wanneer dit nodig is. Dit is uiteraard heugelijk nieuws waarmee een stukje continuïteit gewaarborgd blijft’.

Sinds vrijdag 30 mei maakt de EP:Winkel aan de Julianaweg 61 in Volendam onderdeel uit van EP:Beerepoot. In Noord-Holland is EP:Beerepoot een bekende naam, EP: Beerepoot heeft hier reeds drie vestigingen waaronder een megastore in Hoorn. De winkels staan bekend om hun brede assortiment, uitstekende service en goede prijsstelling.

Meerwaarde door samenwerking

Een goede samenwerking tussen ElectronicPartner, EP:Beerepoot en EP:Volendam heeft er voor gezorgd dat de winkel binnen de EP:Formule voortgezet wordt. Daarnaast behoudt de EP:Winkel in Volendam zijn eigen identiteit. Jack Schilder, na 15 jaar een vertrouwd gezicht voor vele Volendammers, blijft namelijk werkzaam in het Volendamse filiaal.

Trots

In een tijd, waar door de crisis en veranderend consumentengedrag, veel winkels genoodzaakt zijn om de deuren te sluiten, is dit een opmerkelijk succesverhaal. Wij zijn dan ook trots op het bereikte resultaat. Als ElectronicPartner zijnde doen wij er namelijk alles aan om de deuren van onze leden open te houden. Er is met man en macht gewerkt om de EP:Winkel in Volendam voort te zetten. Dat is niet alleen goed nieuws voor ElectronicPartner maar ook voor onze industriepartners en bovenal voor de Volendamse consument. Het bereikte resultaat toont de kracht en het doorzettingsvermogen van onze organisatie en daar zijn wij trots op.

Onderscheidend vermogen

EP:Beerepoot onderscheidt zich ten op zichtte van de concurrentie door zijn brede assortiment, scherpe prijzen en een unieke service. Naast goed verkoopadvies heeft EP:Beerepoot in Volendam de beschikking over de bezorgdienst van EP:Beerepoot die alle bezorgingen verzorgt. Ook beschikt de winkel over ervaren monteurs en installateurs. EP:Beerepoot stopt niet bij bezorgen, dan begint de service pas. Op deze manier kan de consument zorgeloos genieten van zijn aankopen. Dit en een actieve marktbewerking in Volendam, zal er voor zorgen dat de omzet gecontinueerd en gestimuleerd zal worden.

Hoge kwaliteitsstandaard

EP:Beerepoot biedt de consument een hoge kwaliteitsstandaard, professioneel en betrouwbaar advies én de EP:Services. In de winkel vindt men altijd de nieuwste modellen van de grootste merken. EP:Beerepoot ondersteunt de klant graag met advies zodat men zodoende de beste keuze maakt. Hoe kiest men uit 100 TV’s of bijvoorbeeld 50 wasmachines? EP:Beerepoot maakt het voor de klant een stuk makkelijker door al een keuze te maken. Vanuit de deskundigheid bij EP:Beerepoot vindt men een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en een uitstekende service.

EP: die doet het

De formule is sterk, ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden. Met ruim 100 vestigingen is het de bekendste formule van ElectronicPartner. De formule neemt de EP:Ondernemer enerzijds veel zorg uit handen en biedt veel kennis en ervaring. Anderzijds biedt de formule juist ook vrijheid voor de EP:Ondernemer om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen door middel van persoonlijk advies en deskundigheid. Niet voor niets is de slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de klant. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.