Gertjo Janssen nieuwe directeur DGN retail B.V.

Datum: november 12, 2014

Per 1 januari 2015 treedt Gertjo Janssen (48) in dienst bij DGN retail B.V. (230 vestigingen, t.w. Hubo, Multimate, Fixet en circa 70 inkoopleden), onderdeel van Euretco, in de functie van algemeen directeur. Janssen heeft een zeer ruime ervaring in de non-foodretail. Vanaf oktober 2009 is hij algemeen directeur van Nicovij – met winkelformules als Enorm/Profnorm en Lockmasters – en daarvoor is hij 12 jaar werkzaam geweest in een zelfde functie voor Bike Totaal en Raleigh NL bij Bike Totaal B.V.

Voor de functie van nieuwe directeur van DGN retail is gezocht naar een kandidaat die al veel ervaring heeft in het samenwerken met zelfstandig ondernemers in deze dhz-branche en het een uitdaging vindt om samen met hen de formules verder te ontwikkelen. “Gertjo Janssen voldoet hier ruimschoots aan, heeft een grote affiniteit met de branche én de ambitie om de formules Hubo en Multimate nog sterker in de markt te zetten,” zegt Steve Evers, directeur Formules bij Euretco. “Sinds eind oktober is Euretco eigenaar geworden van DGN retail, dat de laatste periode geleid is door Henk Castelijns. Met Gertjo Janssen halen we een teamspeler in huis, met veel ervaring in de retail en in de samenwerking met zelfstandig ondernemers. Hij en zijn team zullen de formule-ontwikkeling vol ambitie verder gestalte gaan geven.”

 

Profielschets Euretco

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die  samenwerkt met ruim 2.200 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij zo’n 3.250 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,5 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren INTERSPORT, Runnersworld, COACH, Decorette, Vivante, Topform, Libris, Blz, Hubo, Multimate en Fixet. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, LCKR, Rags en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment. De zelfstandigheid van de ondernemer staat centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met zo’n 380 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.