Gerard Kemkers opent franchisebeurs Onderneem “˜t!

Datum: maart 30, 2016

Oud-schaatser en schaatscoach Gerard Kemkers opent op donderdag 7 april a.s. de franchisebeurs Onderneem ’t!. Hij werkte onder andere met Jochem Uytdehaage, Sven Kramer en Ireen Wüst. Gerard Kemkers weet het publiek te boeien met zijn succesverhalen.

Op donderdag 7 en vrijdag 8 april vindt de franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats in Expo Hoevelaken. Er zijn ruim 60 standhouders vertegenwoordigd uit diverse branches, zoals Liquid SmokerFieldboxSpeed Queen Concept StoresADMC, Bakker Bart, FEBO, New York Pizza, Postmasters, Intersport, Kwalitaria, Optie1 en Specsavers.

Cindy Smit, franchise recruiter bij New York Pizza, legt uit waarom de formule dit jaar weer deelneemt aan de beurs: “Op een laagdrempelige manier kunnen franchisegevers en kandidaten met elkaar kennismaken en indien er voldoende overeenkomsten zijn direct een vervolg inplannen.”

Ook dit jaar is er weer een seminarruimte waar standhouders een presentatie, workshop of quiz verzorgen. Een nieuw onderdeel tijdens de franchisebeurs zijn de vier themabijeenkomsten. De thema’s die op donderdag centraal staan zijn: ‘Food & Horeca’ en ‘Bedrijfsoverdracht’. Op vrijdag staan ‘Dienstverlening’ en ‘Internet & Ondernemen’ centraal. De thema’s worden besproken tijdens een paneldiscussie bestaande uit deskundigen uit de betreffende branches.

Wilt u gratis toegangskaarten voor de beurs? Vraag deze dan aan via de website van Onderneem ‘t!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.