Genomineerden NFV Franchise Trofee 2015 bekend

Datum: april 7, 2015

De NFV Franchise Trofee, is de enige vakprijs voor franchiseformules die de franchisewereld kent en erkenning geeft op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. Dit jaar zijn formules genomineerd in de sectoren Zorg, Horeca en Dienstverlening. 

De genomineerde franchiseformules zijn:

1.    Kwalitaria: moderne fast service formule met een assortiment van snacks, maaltijden, belegde broodjes, salades, shake, cool drinks en softijs. Volledige begeleiding en ondersteuning van franchisenemers met een professionele formule;

2.    Thomashuizen: franchiseformule van kleinschalige (woon)initiatieven in de zorg, gericht op mensen met een verstandelijke beperking;

3.    Bailine: “Meer dan figuurvorming” is een franchiseorganisatie en biedt een totaal concept voor en door vrouwen. Het Bailine concept begeleidt vrouwen op persoonlijke wijze naar een fitter, bewuster en een gezonde levensstijl met meer zelfvertrouwen. Deze methode kan tevens (chronische) pijnen verlichten en is een bewezen succes.

Een vakjury* beoordeelt de genomineerden op een aantal punten waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De winnaar van de NFV Franchise Trofee 2014 was Jumbo Supermarkten. De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door ING.

Nominaties

De nominaties vinden plaats door de leden van de Nederlandse Franchise Vereniging. Uit de nominaties volgen 10 organisaties met de meeste stemmen. Deze organisaties worden getoetst op basis van vooraf gestelde kwantitatieve en kwalitatieve parameters (o.a. erkend lidmaatschap, 5-jaarlijkse hertoetsing van het contract, aantal franchisevestigingen). Hieruit volgen 3 genomineerden. De genomineerden presenteren zichzelf aan een vakjury en deze jury bepaalt de winnaar voor 2015!

Uitreiking en bekendmaking van de winnaar 2015

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de NFV Jaardag op 28 mei met o.a. de Algemene Ledenvergadering en een Franchise Diner. Aansluitend aan de bekendmaking wordt de NFV Franchise Trofee 2015 officieel uitgereikt.


* De vakjury bestaat uit:

– Esthrella Khouw, Voorzitter vakjury. Manager Opleidingen en Zakelijke Arrangementen ING.
– Will van den Hoogen, Voorzitter Nederlandse Franchise Vereniging (NFV).
– Ton van Loon, Manager Controlling Operations/Vastgoed & Ondernemerszaken van Jumbo Supermarkten, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2014.
– Walter Vendel, Algemeen directeur fit20 Franchise, winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2014.
– Jan Willem Schulte, Lecturer en Coördinator post HBO opleiding Ondernemerschap ACE/Hogeschool van Amsterdam minor ondernemerschap.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.