Genomineerden NFV Franchise Innovatieprijs 2016 bekend

Datum: april 20, 2016

De franchiseformules Wave International, Délifrance en Filta Benelux zijn met hun innovaties genomineerd voor de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Op dinsdag 24 mei wordt bekend wie deze felbegeerde prijs in handen krijgt. De bekendmaking vindt plaats door Hans de Boer, Voorzitter VNO-NCW tijdens het NFV Franchisediner op Landgoed Zonnestraal in Hilversum.

De NFV Innovatieprijs wil innovaties in de franchisesector bevorderen en biedt NFV leden die een innoverende prestatie leveren een podium. De genomineerde innovaties voor 2016 zijn:

  • Wave International: met hun digitale informatieprogramma om de service naar de klant te optimaliseren.
  • Délifrance: met de ontwikkeling en introductie van een sandwichbroodje voor grab-and-go met Délifrance-kwaliteit.
  • Filta Benelux: een service voor het filteren van frituurolie, waarmee de ondernemers een totaal ontzorgingspakket op milieuvriendelijke basis wordt aangeboden.


Winnaar 2016

Van de innovaties worden filmpresentaties gemaakt welke tijdens het Franchisediner worden vertoond. De aanwezige gasten  mogen een stem uitbrengen op één van de genomineerden en degene met de meeste stemmen wordt de uiteindelijke winnaar voor 2016!

 

Over de NFV Innovatieprijs

De innovatie moet betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Een vakjury kiest uit alle aanmeldingen de 3 genomineerden. De winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2015 was de combinatiewinkel D.I.O., The Read Shop en Coop. Met hun innovatieve samenwerking waren zij de uitblinker van 2015. De NFV Franchise Innovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door ING.

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.