Genoeg inspiratie op Hallo Franchise 2016

Datum: maart 23, 2016

Op zaterdag 12 maart j.l. hebben gastsprekers Rein Rambaldo en Willem Reimers op Hallo Franchise! een indrukwekkende presentatie gegeven. Een goed gevulde zaal met ambitieuze kandidaat-ondernemers luisterden met volle aandacht naar de twee sterke sprekers.

‘’Succes is geen toeval, maar een keuze’’, aldus Rein Rambaldo (op foto links). Hij wist een inspirerende presentatie te geven waarbij hij vertelde over de verschillende concepten die inspelen op de trends in de foodbranche. Storystelling, controversie en authenticiteit zijn een aantal termen die volgens Rambaldo essentieel zijn. 

“Ergens welkom zijn en je welkom voelen zijn twee verschillende dingen”. De bekende hotelier Willem Reimers legde tijdens zijn presentatie de nadruk op klantvriendelijkheid en service. “Gastvrijheid is namelijk geen luxe, maar een noodzaak!” Reimers ging daarmee dieper in op het ontvangen en onderhouden van gasten.

Hallo Franchise The Food Edition 2016 werd mede mogelijk gemaakt door MCR Retailminds en Flynth adviseurs en accountants.

Meer informatie over Hallo Franchise 2016 vindt u op de facebookpagina')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.