Geïnteresseerden zien franchisekansen bij Shoeby

Datum: juni 5, 2012

Enthousiaste franchisers zijn bepalend voor het succes van Shoeby – met ruim 230 winkels de grootste fashionformule van Nederland. Deze ondernemers kunnen op hun beurt rekenen op een uitgekiende marketing en een uitstekende begeleiding. Geen wonder dat er veel belangstelling was voor de onlangs gehouden informatieavonden bij de Shoeby winkels in Vleuten en Barendrecht.

Tijdens de informatieavonden kregen de aanwezigen alle ruimte tot het stellen van vragen over franchisen bij Shoeby. Duidelijk werd dat de Shoeby haar franchisenemers niet alleen helpt bij het opstarten en inrichten van hun winkel. De betrokkenheid blijft. Niet alleen met marketing, aantrekkelijke loyaltyprogramma’s en allerlei promotiemateriaal maar ook met een eigen coach. “Alle steun om op de winkelvloer te excelleren. Zo maak je je droom van een eigen modezaak waar. Tijdens deze avond kreeg je trouwens ook direct het goede gevoel. Een prettige kennismaking,” aldus bezoekster Manita van der Ven.

Naar aanleiding van de informatieavond zijn er inmiddels al gesprekken met een aantal enthousiaste bezoekers geweest. Meer weten over Shoeby en de mogelijkheden voor franchisenemers? Bekijk het formuleprofiel van Shoeby en/of vraag meer informatie aan via het (onderstaand) aanvraagformulier.

Bron: Shoeby Franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.