Gamma en Karwei samenwerking met Post NL

Datum: februari 5, 2013

Post NL is een samenwerking aangegaan met Gamma en Karwei. De franchise formules openen deze zomer webshops waarvoor Post NL de afhandeling gaat verzorgen.

Tevens krijgen alle fysieke vestigingen van de formules eigen afhaalpunten. Harm Jan Stoter, algemeen directeur van Intergamma, heeft al eerder webshops voor beide formules willen openen: “We waren er toen niet zeker van of je wel iets hebt aan alleen een webwinkel”, zeg hij. “Klanten willen via alle kanalen bij je aankloppen.” Intergamma heeft er daarom voor gekozen om webshops voor GAMMA en KARWEI te openen. Post NL biedt een totaal oplossing als distributie partner. Van kleine bestellingen als schroefjes en verf tot grote artikelen als meubels zal Post NL zorg dragen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#gammafranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.