Gall & Gall neemt winkels Mitra over

Datum: juli 3, 2012

Slijterijformule Gall & Gall gaat negen winkels overnemen van de concurrerende keten Mitra. Deze slijterij wil de nadruk namelijk meer gaan leggen op de groei van het franchisenetwerk en online verkoop. Dit meldt Levensmiddelenkrant.nl. Als onderdeel van de online strategie vond Mitra het nodig om negen speciaalzaken aan Gall & Gall te verkopen.

Directeur René Wissink van Mitra. “Wij investeren momenteel fors in deze netwerken waarbij de kracht van internet wordt gecombineerd met de fysieke aanwezigheid, zowel met eigen winkels als met franchisevestigingen, in de winkelstraat.” De keten zegt online marktleider te willen worden in dranken, maar heeft ook nog 260 winkels. Marit van Egmond, algemeen directeur van Gall & Gall zegt met de nieuwe winkels een stevige impuls te kunnen geven aan de groeiambities. De formule heeft nu liefst 553 winkels.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_3_juli_2012.htm#mitra_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.