Frisse start voor HALFORDS met Tom Coronel als boegbeeld

Datum: maart 19, 2019

De komende periode zet Halfords een samenwerking in met Tom Coronel om de gekozen propositie ‘Alles voor Auto en Fiets’ verder kracht bij te zetten. Coronel zal als het nieuwe gezicht van Halfords de consument op de hoogte houden van alle acties en aanbiedingen. Daarnaast wil Halfords de naamsbekendheid die het in het verleden al opgebouwd heeft nog verder uitbreiden met deze samenwerking.

Tom Coronel is een bekend persoon in de doelgroep van Halfords en daarnaast heeft Tom Coronel veel raakvlakken met de formule Halfords. De bekende autocoureur ging vroeger zelf ook naar Halfords voor bijvoorbeeld zijn crossfiets!

De formule Halfords is, ondanks een moeilijke periode, op lokaal niveau door diverse ondernemers krachtig in de markt gezet. Ook de binding van de lokale ondernemers met hun klanten is de afgelopen jaren sterk geweest. Op online gebied is in de afgelopen periode hard gewerkt om ook hier de stappen te maken die nodig zijn om de toekomst in te gaan. Halfords is nu in staat om echt omnichannel te gaan, omdat het brede assortiment van de webshop ook ontsloten is in alle winkels. Hiermee kan de propositie ‘Alles voor Auto en Fiets’ ook waar worden gemaakt op de winkelvloer.

De formule van Halfords is uniek; de steeds verder uitbreidende omnichannel strategie in combinatie met uitstekende service, sterke A-merken en een breed assortiment in de auto- en fietsbranche maakt dat zowel consumenten, franchisenemers en leveranciers vertrouwen hebben in Halfords. Met name op gebied van service zal het aanbod in de komende periode verder worden uitgebreid. Denk hierbij aan Halfords Bike Lease, fietsverzekeringen en natuurlijk montage en onderhoud in de winkel. Hiermee richt Halfords zich op de consument die op zoek is naar een betrouwbare winkel die service en kwaliteit biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Het doel is om zowel online als in de winkels verder te groeien.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.