Frisse start voor Doppio Espresso Joure

Datum: april 13, 2016

In december 2010 opende Doppio Espresso haar vestiging in Joure. Nu, ruim 5 jaar later, is de espressobar geheel verbouwd. De overheerlijke en kwalitatief hoogwaardige koffie blijft hetzelfde, alleen kun je er nu van genieten in een nieuwe omgeving.

De espressomachine is een echte eye-catcher en de diverse gezellige zitjes creëren een heus huiskamergevoel. Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Graag doen ze iets extra’s voor de buurt, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Elke dag hebben ze één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Joure is van oorsprong het koffiedorp en een goede espressobar mag hier dus ook niet ontbreken. Doppio Espresso Joure is gevestigd aan de Midstraat, in het historische hart van Joure, op steenworp afstand van de passantenhaven. De vestiging beschikt na de verbouwing over ruim 70 zitplaatsen binnen en een groot terras met loungebanken aan de winkelstraat, waar het zomers heerlijk vertoeven is.

De espressobar in Joure wordt gerund door Jelle Stoker. Gedreven en vol passie werkt hij samen met zijn enthousiaste team aan een nieuw avontuur waarbij ze de gasten elke dag meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Naast een uitgebreid koffie assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijk belegde broodjes.

Om de nieuwe start, het vijfjarig bestaan en de overname door Jelle met de inwoners van Joure en omgeving te vieren, organiseert Doppio Espresso Joure vrijdag 15 april vanaf 15:00 uur een gratis cappuccinodag. Iedereen die het leuk vindt de vernieuwde zaak te bewonderen en kennis te maken met Jelle en zijn team is van harte welkom om een gratis cappuccino te komen halen aan de Mistraat 7.

Doppio Espresso Joure
Midstraat 7
8501 AC Joure 

Het team van Doppio Espresso Joure organiseert op vrijdag 15 april 2016 vanaf 15:00 uur een gratis cappuccinodag. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.