Frisse start voor Doppio Espresso Hoofddorp

Datum: augustus 29, 2016

In januari 2013 opende Doppio Espresso Hoofddorp haar deuren. Nu, ruim 3 jaar later maakt de espressobar een frisse start. De overheerlijke en kwalitatief hoogwaardige koffie blijft hetzelfde, alleen wordt de koffie nu met passie gemaakt door Artin Perverian, de nieuwe Doppio-ondernemer.

Doppio Espresso Hoofddorp is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, borrel en meer. De horecazaak gevestigd aan het Dik Tromplein, in hartje centrum van Hoofddorp viert 2 september haar GRAND RE-OPENING met een GRATIS CAPPUCCINO dag.

De espressobar zit in een stijlvol vrijstaand pand. Daarnaast beschikt de vestiging over een uitgebreid terras op het plein, waar het zomers heerlijk vertoeven is. Naast een uitgebreid koffie assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën (25 soorten), gebak & muffins, verse sappen & smoothies, rijk belegde broodjes en een borrelkaartje met bijpassende alcoholische dranken.

De espressobar in Hoofddorp wordt gerund door Artin Perverian. Gedreven en vol passie werkt hij samen met zijn enthousiaste team aan een nieuw avontuur waarbij ze de gasten elke dag meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Doppio Espresso Hoofddorp is 7 dagen per week geopend. Om de nieuwe start met de inwoners van Hoofddorp en omgeving te vieren, organiseert Doppio Espresso Hoofddorp vrijdag 2 september 2016 een gratis cappuccinodag. Iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met Doppio Espresso, en met Artin en zijn team in het bijzonder, is van harte welkom om een gratis cappuccino te komen halen aan het Dik Tromplein 12.

Doppio Espresso Hoofddorp
Dik Tromplein 12
2132 TX Hoofddorp
www.doppio-espresso.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.