Frisse start voor Doppio Espresso Groningen

Datum: februari 22, 2016

In 2007 opende Doppio Espresso haar allereerste vestiging in Groningen. Nu, bijna 9 jaar later is de espressobar geheel verbouwd. De overheerlijke en kwalitatief hoogwaardige koffie blijft hetzelfde, alleen kun je er nu van genieten in een nieuwe omgeving.

Doppio Espresso Groningen is gevestigd aan de rand van het historische hart van Groningen op steenworp afstand van de A-kerk en Westerhaven. De vestiging beschikt na de verbouwing over ruim 160 zitplaatsen en een klein gevelterras aan de Brugstraat, waar het voornamelijk zomers heerlijk vertoeven is. Naast Doppio opent Dimagini, conceptstore voor luxury shoes, bags & accessories, haar deuren. De twee Italiaans georiënteerde zaken lanceren samen een uniek lifestyle concept, wat een mooie toevoeging voor de stad Groningen is.

Als je nieuwe Doppio binnenloopt waan je jezelf in Italië; de grote sfeerbeelden roepen een momentje in Milaan op. De espressomachine is een echte eye-catcher en de diverse gezellige zitjes creëren een heus huiskamergevoel. Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Graag doen ze iets extra’s voor de stadjers en studenten, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

De espressobar in Groningen wordt gerund door Jasper van Nes. Gedreven en vol passie werkt hij samen met zijn enthousiaste team aan een nieuw avontuur waarbij ze de gasten elke dag meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Naast een uitgebreid koffie assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijk belegde broodjes.

Om de nieuwe start met de inwoners van Groningen en omgeving te vieren, nodigt Doppio Espresso Groningen iedereen uit voor de officiële heropening op donderdag 25 februari. Samen met Dimagini toost Doppio vanaf 19:00 uur op de lancering van het nieuwe lifestyle concept. Iedereen die het leuk vindt de vernieuwde zaak te bewonderen en kennis te maken met Jasper en met Doppio Espresso in het bijzonder, is van harte welkom om een drankje te komen halen aan de Brugstraat 6.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.