Frisse start voor Doppio Espresso Enschede

Datum: februari 26, 2015

Vier jaar geleden opende Doppio Espresso Enschede haar deuren. Nu maakt de espressobar een frisse start. De excellente koffie, heerlijke lunches, gebak- en deegwaren blijven hetzelfde, alleen wordt de koffie nu met passie gemaakt door Marjolein Siebelink, de nieuwe franchisenemer.

Doppio Espresso Enschede is gevestigd in een stijlvolpand aan het van Loenshof in Enschede. Het Van Loenshof staat bekend als de chiquere straat in het centrum met verrassende winkels, moderne restaurants en trendy koffiezaakjes, waar Doppio perfect tussenpast. Als je de zaak binnen loopt, waan je jezelf in Italië. Aan de lange leestafel binnen kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. De gezellige lounge zitjes zijn perfect om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. In de zomer is er voor de zaak een groot terras waar mensen kunnen bijkomen van een dag winkelen, heerlijk een cappuccino kunnen

Nieuwe franchisenemer voor Doppio Espresso vestiging Enschede. Bron: FranchiseFormules.NL drinken of lunchen met zakenrelaties en bekenden.

Onderneemster

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso begint Marjolein Siebelink, voormalig locatiemanager van Douwe Egberts Enschede, gedreven en vol passie aan een nieuwe avontuur waarbij zij gasten elke dag meeneemt in een unieke smaak- en servicebeleving. Marjolein was jaren werkzaam bij Douwe Egberts als bedrijfsleidster en later als locatiemanager. Echter, door de recentelijke ontwikkelingen binnen Douwe Egberts is het tijd voor een nieuw avontuur.

Focus

Marjolein legt de focus op kwaliteit: “Om de beste te willen zijn werken we met kwalitatieve goede producten en besteden we veel zorg aan onze dranken. Hier is het niet simpelweg een knop indrukken en klaar, maar alles wordt ambachtelijk gemaakt.” Kwaliteit en passie voor koffie zijn voor haar de belangrijkste speerpunten. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Marjolein heeft als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze wil mensen laten genieten en met een goed gevoel huiswaarts laten keren.

Naast een uitgebreid koffie assortiment, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijk belegde broodjes. Alle lunches worden net als de koffie ambachtelijk gemaakt met onder andere diverse vleeswaren vanuit Italië.

Beste koffieketen West-Europa

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen; inmiddels zijn er 24 vestigingen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (2x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.