Frietfiets Enschede trapt af

Datum: juni 19, 2014

Op zaterdag 21 juni trapt Mariëlle Kroondijk af als eerste franchisenemer van de Frietfiets. Vanuit Enschede zal zij Oost-Nederland gaan voorzien van verse biologische friet uit haar authentieke bakfiets. Mariëlle: “Mijn levensmotto is duurzaam leven op alle terreinen. Dat past bij het biologische en duurzame karakter van de Frietfiets. Ik vind het geweldig om daar te zijn waar mensen het leuk vinden om er op uit te gaan en zelf bij te dragen aan vrolijkheid en plezier in het leven. Ik popel dan ook om Oost-Nederland kennis te laten maken met de overheerlijke verse biologische friet.”

De Frietfiets van Mariëlle is vanaf zaterdag 21 juni wekelijks te vinden op de markt in Deventer. De friet van Mariëlle is 100% biologisch net als de mayonaise. Vorkjes en servetten zijn van gerecycled materiaal en zelfs van de
biologische zonnebloemolie waarin zij frituurt, wordt weer bio diesel gemaakt. Naast de zaterdag markt in Deventer is Mariëlle met haar fiets te boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen en festivals.Vanaf 21 juni voorziet Mariëlle Kroondijk als eerste franchisenemer van de Frietfiets vanuit haar authentieke bakfiets Oost-Nederland van verse biologische friet. Bron: FranchiseFormules.NL

Het bedrijf Frietfiets bestaat inmiddels 2,5 jaar en het aantal boekingen neemt snel toe. Roderick Heijning, ondernemer achter de Frietfiets en zelf werkzaam in en rond Utrecht: “Omdat we graag op lokale markten staan en ook deelnemen aan kleinschalige activiteiten en evenementen is een franchiseformule ideaal voor de Frietfiets. Als ondernemer ter plaatse kun je goed inspringen op lokale activiteiten en evenementen waar we anders te ver voor zouden moeten rijden of niet eens van gehoord zouden hebben.”

Ook franchisenemer worden bij Frietfiets? Meer informatie vindt
u in bijgaand formuleprofiel.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.