Friendstix Alkmaar geopend

Datum: februari 5, 2013

De franchiseformule Friendstix is naast Uden, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem nu ook aanwezig in Alkmaar. De online formule specialiseert zich in dagaanbiedingen die voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn en voortkomen uit verschillende branches. Franchisenemer Richard Wester exploiteert deze nieuwe vestiging.

De enthousiaste Richard over de franchiseformule: “Er wordt echt met je meegedacht, goede ondersteuning en toch de vrijheid om zelf te ondernemen, korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Eigenlijk doet de franchise precies datgene wat we ook voor onze klanten waar willen maken, meedenken en samenbouwen aan een goede relatie met elkaar en de consumenten.” Friendstix is een samentrekking tussen enerzijds “friends”, waarmee de franchise doelt op de band tussen de afnemers en regionale aanbieders, en anderzijds “tix”, dat aan de ene kant voor het Engelse “tickets” staat en aan de andere kant voor het tikken van de aftellende klok, gericht op de tijdsduur van de aanbieding.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#friendstixfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.