Frank Wibbens nieuwe brandmanager Kop en Schouders

Datum: januari 8, 2013

Per 1 december is Frank Wibbens aangesteld als brandmanager Kop & Schouders. Voor Wibbens, die de afgelopen 6 jaar diverse functies binnen Kop & Schouders heeft bekleed, is dit een logische vervolgstap in zijn carrière. Wibbens wordt verantwoordelijk voor de verdere groei en professionalisering van het merk en de uitbreiding van het franchiseconcept. Momenteel telt de formule 5 kantoren in Nederland en 1 kantoor in België. Daarnaast zal Wibbens zich gaan richten op de verdere uitrol van de online-strategie van Kop & Schouders. Bram Halters, die als adviseur en aandeelhouder bij Kop & Schouders betrokken blijft, zal zich meer gaan richten op de licentie-activiteiten welke in 2011 zijn gestart.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Frank-Wibbens-nieuwe-brandmanager-Kop-en-Schouders.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.