Frank van Rijk nieuwe partner FranchiseFormules.NL Adviestak

Datum: augustus 5, 2015

De Adviestak van FranchiseFormules.NL heeft weer een nieuwe partner aangesloten. Dit maal in de regio Gelderland (Velp). Belangrijkste uitgangspunt van alle activiteiten van onze businesspartner Frank van Rijk is dat de ondernemer altijd zelf het succes van zijn of haar bedrijf bepaalt. Vooral de ondernemer, en de medewerkers natuurlijk, bepalen of de klant met plezier terugkomt en voor succesvolle ‘mond-tot-mond reclame’ zorgt (gratis en tevens het meest doeltreffende externe communicatiemiddel dat er is).

Frank zijn streven is erop gericht om zowel voor de franchisenemer als franchisegever de beste fit te vinden. Werving en selectie van elkaar is voor hem dan ook meer een begeleidingstraject, waarbij hij goed de belangen van beide partijen op weg naar een succesvolle toekomst afweegt. Naast het verrichten van werving en selectie coacht en begeleidt Frank individuele ondernemers en werkt hij mee aan formule aanscherping en ontwikkeling.

Tot 2000 werkte Frank van Rijk als manager en directeur in grote en kleine retailorganisaties, in binnen en buitenland,Frank van Rijk nieuwe partner Franchising Etc. Bron: FranchiseFormules.NL o.a. bij AH, Yves Rocher en Lundia. Franchising heeft daarbij altijd een grote rol gespeeld. Zo nam hij als directeur van Yves Rocher ook zitting in het destijdse bestuur van de Nederlandse Franchise vereniging (NFV).

Sinds het jaar 2000 adviseert en begeleidt hij vanuit zijn bedrijf RvR Retailspecialisten ondernemers en ondernemingen, vooral in de (thuis- en uitvaart-)zorg en in retail. Klantgerichtheid is hierbij vaak de leidraad, omdat ook bij processen als bijvoorbeeld ‘multi-channeling’ een enthousiaste klant voorwaarde geworden is voor succes.

Frank geeft naast zijn werkzaamheden gastcolleges aan een Masters-opleiding in retail management.


Contactgegevens

T. + 31 (0)26 361 7915
M. +31 (0)6 53 40 1008
E. fvanrijk@retailspecialisten.nl
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/frankvanrijk/nl

Tip van de redactie

Lees ook:

Ron Castelijns nieuwe partner FranchiseFormules.NL Adviestak (27-juli 2015)
FranchiseFormules.NL start samenwerkend ondernemersverband (22-april 2015)


Over de Adviestak van FranchiseFormules.NL

De Adviestak van FranchiseFormules.NL is een samenwerkend ondernemersverband gespecialiseerd in het werven en pré-selecteren van (Master-)franchisenemers voor formules. Daarnaast biedt men, in collegiale samenwerking, franchise-gespecialiseerde diensten aan.

De bij FranchiseFormules.NL aangesloten partners zijn zelfstandige ondernemers die allen ruime ervaring hebben met het businessmodel franchise. Sommige partners zijn retail-/franchise consultant, anderen zijn specialist op het gebied van (online) recruitment of actief als franchise-gespecialiseerd jurist. Binnen het samenwerkingsverband kunnen de partners gebruik maken van de formule database, de kandidatenbank, de naamsbekendheid en het wervend vermogen van de community FranchiseFormules.NL.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van de Adviestak.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.