Franchisevestigingen GroenRijk investeren

Datum: februari 26, 2013

Binnen de franchiseketen GroenRijk lopen maar liefst 15 vernieuwingsprojecten. Dit verschilt van een compleet nieuwe inrichting tot het vernieuwen van bestaande inrichtingen. Het doel is om de meest recente huisstijl van de formule te verwezenlijken.

Voor de serviceleveranciers van GroenRijk is het een flinke klus om dit voor het Tuinseizoen 2013 af te krijgen. “We hebben een intensieve samenwerking met GroenRijk, welke pas in januari is gestart. Door alle projecten die er bij GroenRijk lopen, draait de productie bij ProAct Media volop”, vertelt Krijnie Kuijpers van ProAct media, de nieuwste leverancier. Daarnaast zijn er ook de oude vertrouwde leveranciers, zoals Beerens Winkelinterieur uit Rijen. “Het is topsport om door het Chinees Nieuwjaar alle onderdelen op het gewenste moment aan de nieuwe en vernieuwde GroenRijk winkels uit te leveren”, aldus Bart Hop. Directeur Nico Koppenol van GroenRijk Retail B.V. is in ieder geval vol lof over de franchiseondernemers, want ondanks de zware tijden grijpen zij de kans om de marktpositie te versterken door te investeren in hun vestigingen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#groenrijk

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.