Franchiseondernemers Fortune vieren tweede lustrum

Datum: februari 24, 2015

Op 28 februari 2015 bestaan Fortune regio Achterhoek en Fortune regio Amersfoort 10 jaar. Uiteraard wordt dit gevierd met een mooie oorkonde en een slagroomtaart tijdens het ondertekenen van de nieuwe franchisecontract voor de komende 5 jaar. De directie van Fortune feliciteert de ondernemers André Gerrits en Bert-Jan Roelofs met deze mijlpaal. Koffie verbindt en Fortune werkt aan duurzame relaties. Dus ook met haar franchiseondernemers!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.