Franchisenemer The Read Shop gaat voor titel

Datum: juni 18, 2012

De shortlist van de Albert Hogeveen Bokaal is bekend. Van de 23 genomineerden zijn er nog zes actieve en zeer gemotiveerde boekhandelaren over, waaronder Berry van Kruistum van The Read Shop in Doorn. Deze zes maken nog steeds kans op de titel Beste Boekverkoper van het Jaar. Van Kruistum is de eerste Read Shop-ondernemer in de geschiedenis van de prijs die door is naar de volgende ronde. Berry: ‘Het is een hele eer.’

Na het binnenhalen van de Award Beste Wenskaartenketen 2012 is het voor The Read Shop weer een kans om een grote prijs binnen te halen. The Read Shop bezit momenteel circa 160 winkels door heel Nederland. The Read Shop is een laagdrempelige inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment boeken, tijdschriften, dagbladen, wenskaarten, cadeau- en kantoorartikelen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_juni_2012.htm#the_read_shop 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.