Franchisenemer Spare Rib Express opent 3e vestiging in Hoogeveen

Datum: maart 11, 2019


Spare Rib Express heeft afgelopen maandag een bezorgrestaurant geopend in Hoogeveen. Bestaand franchisenemer Bart van Bergem opende naast zijn bezorgrestaurants in Veendam en Emmen een 3e vestiging middenin het centrum van Hoogeveen.

De food formule signaleert een groeiende behoefte onder franchisenemers die een nieuw Spare Rib Express bezorgrestaurant willen openen. Zo ook Bart van Bergem, die nu samen met zijn compagnon Esmée van Tellingen een 3e vestiging heeft geopend. Esmée heeft zelf bij Spare Rib Express Emmen gewerkt en heeft daardoor al veel ervaring met de operationele processen, aldus Commercieel Manager David Pinedo.

Het bezorgrestaurant van Bart en Esmée is gevestigd aan de Grote Kerkstraat 2 aan een drukke winkelstraat.

Geplande openingen

De aankomende periode staan er verschillende nieuw te openen bezorgrestaurants op de planning bij Spare Rib Express. De formule heeft momenteel 54 bezorgrestaurants en er staan openingen in Oud-Beijerland, Meppel, Barneveld, Oosterhout, Geldermalsen en Hengelo gepland. Tevens zijn wij in gesprek met diverse potentiële kandidaten, aldus Pinedo.

Beschikbare gebieden

Spare Rib Express heeft nog diverse gebieden beschikbaar in Friesland, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Klik hier voor een overzicht van potentiële locaties.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.