Franchisenemer McDonald’s wint prestigieuze Golden Arch Award

Datum: april 13, 2016

Tijdens de tweejaarlijkse World Wide Convention van McDonald’s in Orlando ontving de Nederlandse Franchisenemer Marcel Blauwendraat de prestigieuze Fred L. Turner Golden Arch Award. De Golden Arch Award is de hoogste erkenning die een McDonald’s Franchisenemer kan ontvangen.

De Nederlandse Franchisenemer Marcel Blauwendraat ontving de Golden Arch Award uit handen van CEO Steve Easterbrook en President ‘High Growth Markets’ * Dave Hoffmann. De award wordt eens in de twee jaar toegekend aan een select gezelschap van minder dan 40 Franchisenemers over de hele wereld. Marcel Blauwendraat is onder meer voorgedragen voor deze award vanwege zijn leiderschap als bestuursvoorzitter van de Nederlandse Franchisenemers en zijn tomeloze inzet voor zijn restaurants in Amsterdam.

“Ik ben zeer verrast en verguld om deze prestigieuze Golden Arch Award te mogen ontvangen. Deze award is niet alleen een erkenning voor mij, maar ook voor mijn team. Samen zetten we ons elke dag in om onze gasten een geweldige ervaring bij McDonald’s te geven”, vertelt een vergulde Blauwendraat. Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland vult aan: “Marcel is een zeer toegewijde en authentieke Franchisenemer, die in korte tijd samen met zijn team een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan McDonald’s in Nederland. Zijn ondernemerschap zet hij met veel passie in als Franchisenemer én als bestuursvoorzitter van de Franchisenemers in Nederland. Deze award is een grote verdienste voor zijn bijdrage.”

* Tot de ‘High Growth Markets’ van McDonald’s behoren China, Nederland, Spanje, Polen, Rusland, Zuid-Korea, en Zwitserland.
 

Over McDonald’s Nederland

McDonald’s bezorgt in Nederland haar wekelijks bijna 3 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en vers bereide, iconische producen die door ruim 17.500 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 246 restaurants. Het streven naar kwaliteit staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering. 

V.l.n.r. Dave Hoffmann (President High Growth Markets*), Marcel Blauwendraat, Marlies Blauwendraat en Steve Easterbrook (President en CEO McDonald’s). Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.