Franchisenemer McDonald’s Deventer excelleert in sociaal ondernemen

Datum: maart 1, 2017

 

Gisterenmiddag ontvingen Vera Linskens en Laurens Bontius namens Franchisenemer Henk Koning het certificaat dat hoort bij het hoogste prestatieniveau van de PSO-prestatieladder voor sociaal ondernemen. Dit betekent dat Koning met McDonald’s restaurant Deventer op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen. Uit de onafhankelijke toetsing blijkt dat de ondernemer uit Deventer ook op kwalitatieve wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Henk Koning is blij met de erkenning die hij krijgt voor het sociaal ondernemerschap dat hij nastreeft: ‘Ik vind het vanzelfsprekend om iedereen met een talent voor gastvrijheid en inzet te laten werken bij McDonald’s’.

De Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) is het meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Deze prestatieladder is uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. Uit het auditrapport blijkt dat Henk Koning met McDonald’s restaurant Deventer aan alle vereisten voldoet voor het behalen van de hoogste trede van het PSO-keurmerk. Henk Koning, Franchisenemer van McDonald’s restaurants in Deventer en Apeldoorn, is blij met de erkenning en vindt het heel gewoon om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. ‘Ik vind het belangrijk dat medewerkers aandacht hebben voor onze gasten en iedere dag weer inzet tonen om hen het beste te kunnen bieden. Samen met mijn team zien we dat teamgevoel en met elkaar presteren belangrijker is dan wel of geen afstand tot de arbeidsmarkt’.

Vera Linskens (tweede van links) en Laurens Bontius (tweede van rechts) ontvingen uit handen van Vincent Leenders van PSO Nederland (geheel rechts) het PSO-certificaat. Naast hen Marjolein Reijs, directeur HR van McDonald’s Nederland (geheel links). Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.