Franchisen of een eigen winkel starten in Hilversum-Centrum?

Datum: juni 18, 2015

Loopt u ook rond met het idee om een eigen (franchise-)onderneming te starten op een toplocatie? Geef u dan op voor deelname aan de workshop van Zaken Expert tijdens de ’12 uur van Hilversum’, op woensdag 24 juni van 14.30 tot 16.00 uur. Acquisiteur Wout Gelderloos loodst u door de ongekende mogelijkheden in het kernwinkelgebied van Hilversum.

Stap nu in de binnenstad van Hilversum – winkelcentrum van het Gooi

Een succesformule starten in het kloppend winkelhart van Hilversum? Dat kan zeker! Hilversum-centrum bruist en dat biedt nieuwe ondernemingen veel mogelijkheden. Zo zal Primark zal zich hier volgend jaar vestigen en er zullen nog vele andere winkelketens volgen. De Acquisiteurs van Hilversum-Centrum zijn reeds in gesprek met een groot aantal winkelketens en franchiseformules. 

De do’s en dont’s van franchising

Tijdens deze middag is ook de organisatie ‘FranchiseFormules.NL’ aanwezig. Dit is een franchise-community waar vraag en aanbod in de franchisebranche (franchisegevers en -nemers) bij elkaar worden gebracht. Jan-Piet Broersma neemt u aan de hand en laat zien waar u op moet letten als u zich aansluit bij een franchiseformule.

Benieuwd naar uw mogelijkheden en marktkansen in Hilversum?

Loop dan op woensdag 24 juni mee (start om 14.30, Kerkbrink) met de Acquisiteurs van Zaken Expert en laat u deskundig adviseren over de meest interessante locaties en vestigingsmogelijkheden.

Aanmelden workshop

Wout Gelderloos / 06-24700224 / wout@zakenexpert.nl
Abdel Bouchibti / 06-43755965 / abdel@zakenexpert.nl

 

Bekijk hier het volledige programma van “de 12 uur van Hilversum-Centrum”.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.