FranchiseFormules.NL wordt samenwerkend ondernemersverband

Datum: april 22, 2015

FranchiseFormules.NL heeft per 1 mei 2015 een eigen Adviestak opgericht en gaat in de markt opereren als samenwerkend ondernemersverband. Door de enorme groei van het aantal franchiseformules in ons land de laatste jaren is ook de vraag naar franchise begeleiding, advisering en (online) recruitment van franchisenemers sterk toegenomen. Met de nieuwe partnerstructuur zal FranchiseFormules.NL beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van franchisegevers die hun formule(s) willen uitbreiden. 

De partners van FranchiseFormules.NL zijn zelfstandige ondernemers die allen ruime ervaring hebben opgedaan met het businessmodel franchise. Binnen de samenwerking kunnen zij voor het genereren van leads van ondernemers gebruik maken van de naamsbekendheid en het wervend vermogen van de community FranchiseFormules.NL. Ook komen de partners geregeld bij elkaar om actuele zaken uit de franchisebranche te bespreken en ervaringen uit te wisselen.  


Onze partner in Leiden: Gerard Gerritsen

Gerard Gerritsen is sinds vele jaren actief in de Franchise Industrie. Hij managed opdrachten binnen zijn eigenGerard Gerritsen sluit aan als partner bij Franchising Etc. Bron: FranchiseFormules.NL onderneming – Retailarchitects – en werkt nauw samen met andere professionals in de Franchise en Retail Business. Hij opereert als senior consultant op executive niveau voor grote en middelgrote ondernemingen in het MKB. Maar is ook beschikbaar voor jonge entrepreneurs en start-ups voor advies, het structureren van de expansie en herstructureren van bestaande formules.

Doelen:

Werk en leef met plezier. Inspireer, enthousiasmeer familie, vrienden en klanten. Wees trots, creatief en positief. Ga zuinig om met het milieu. Blijf jong van geest, leergierig en sta open voor nieuwe ervaringen. Relativeer waar nodig.

Zijn specialismen zijn: Strategie en Conceptontwikkeling,  Groeistrategieen, [interim] Franchise & Retail Management, Franchise Development en Projectmanagement.  De opmaak van profielen [franchisenemers en franchisegever], Greenfield en Conversie Franchise, BtC & BtB, Werving en selectie van Franchisenemers. Locatie search. Onderhandeling met eigenaren en verhuurders.

Werkte voor onder meer: ABN AMRO, Chase Manhattan Bank, HANOS Internationale Groothandel, Laarhoven design, City Box, MCR Consultants, FDB Consultants, ChairPro International Bulgarije, Office 1 International USA en ABC for Office Jordanie.

Onze partner in Hengelo: Nico van Loo

Nico komt uit een echt ondernemersgezin. Commercie is hem dus met de paplepel ingegoten. Nico gelooft erin dat je resultaten positief kunt beïnvloeden door je drive te blijven volgen en daarin stimuleert hij anderen. Aan de andere kant is het belangrijk om als onderneming de juiste activiteiten te verrichten en daarvoor de juiste middelen in te zetten.

Zijn organisatie MOVE Retailsolutions helpt u om op basis van ‘Motivatie’, ‘Organisatie’ en ‘Verbinding’ het gewenste ‘Eindresultaat’ te behalen. Uitgangspunten van MOVE zijn:

– CREËREN VAN OMZET: door inzet van het juiste product- of formuleaanbod.Nico van Loo treedt toe als partner van Franchising Etc. in regio Oost-Nederland (Hengelo). bron: FranchiseFormules.NL
– MARGEVERBETERING: door inzet van een scherp inkoop- en margebeleid.
– WINSTVERHOGING:  door optimalisering van de bedrijfsvoering.

Nico heeft 30 jaar ervaring opgedaan bij gerenommeerde retail/franchiseorganisaties, detailhandel en online aanbieders. Voorgaande functies: Categorymanager Wehkamp, Senior buyer AS Watson, Hoofd inkoop/formulemanager Intres/C&C (franchising).

Specialiteiten:

– Rendementsverbetering voor franchise/retailorganisaties en detailhandel;
– Ontwikkeling van businessplannen voor franchise/retailorganisaties en detailhandel;
– Samenstelling en inkoop van het productaanbod voor franchise/retailorganisaties en detailhandel;
– Verbeteren van inkoopmanagement/margebeleid voor franchise/retailorganisaties en detailhandel;
– Opmaak franchisecontracten- en handboeken en uitrollen van de franchiseformules;
– Begeleiding bij winkelopstart voor detailhandel en franchisenemers;
– Verbetering van de bedrijfsvoering voor franchise/retailorganisaties en detailhandel;
– Optimalisering van de bedrijfsvoering van franchisenemers (formulemanagement.

Ook partner worden?

Nieuwe partners (franchise experts / online recruiters) die interesse hebben in samenwerking met FranchiseFormules.NL kunnen contact opnemen met dhr. Jan-Piet Broersma voor een vrijblijvend gesprek / kennismaking. 


(Red.) Op het gebied van franchise consultancy werkt FranchiseFormules.NL al jarenlang nauw samen met het bedrijf Franchise Connect uit Veldhoven. Ook met de Rijksuniversiteit Groningen (faculteit Bedrijfskunde) en stichting Franchise Keurmerk wordt samengewerkt, vooral aangaande wetenschappelijk onderzoek naar het franchisemodel en het informeren van kandidaat-franchisenemers (beide partijen werkten o.a. mee aan de opzet van eBook ‘Wat is Franchise?’).  

Voor meer informatie over Franchising Etc. klikt u hier

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.