FranchiseFormules.NL op franchisebeurs Onderneem “˜t!

Datum: februari 28, 2014

Bezoek de FranchiseFormules.NL stand (nr. 32) op de 11e editie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!. Deze vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 april in het Euretco-gebouw in Hoevelaken. Onderneem ’t! is de jaarlijkse franchisebeurs waar u als kandidaat-franchisenemer direct in contact kunt komen met franchisegevers uit allerlei branches en sectoren. 

Bent u op zoek naar een geschikte, bij u passende franchise opportunity? Tijdens de beurs komen wij graag met u in contact om te praten over franchise en de mogelijkheden en hulp die FranchiseFormules.NL u hierbij biedt. Meer specifiek informeren wij u graag over het franchise-aanbod van onze klanten City Box, Nu Wonen, fit20 en Maxx aanhuurmakelaars , die standruimte naast ons betrekken.

Op de beursvloer zijn verder twee seminarruimtes ingericht waar voortdurend voorlichting over franchise gegeven wordt. Door de inzet van kleinschalige seminars door franchisegevers en specialisten uit alle disciplines kunt u geïnformeerd worden over alle ins & outs van het businessmodel franchising. De seminars worden ondermeer verzorgd door het UWV, de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, consultants maar ook en met name ook door franchisegevers zelf.

U kunt hier gratis uw entreekaart(en) aanvragen. Wij ontvangen u graag in de FranchiseFormules.NL stand tijdens de beurs!

 

Onderneem ’t!

De beurs wordt gehouden bij Euretco te Hoevelaken (A1/A28) aan de Koninginneweg 1, 3871 JZ.

Vrijdag 11 april van 10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag 12 april van 10.00 tot 16.00 uur

Meer informatie: www.ikwordondernemer.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.