FranchiseFormules.NL mediapartner franchisebeurs

Datum: oktober 16, 2012

Vorige week dinsdag hebben de organisatoren van de jaarlijkse franchisebeurs ‘Onderneem ‘‘t!’, First Formula en Franchise+, een meerjarige samenwerking bezegeld met FranchiseFormules.NL. FranchiseFormules.NL wordt de nieuwe mediapartner van de beurs, die volgend jaar April weer plaatsvindt in Hoevelaken.

““Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking omdat hierdoor alle relevante franchisemedia aan de franchisebeurs Onderneem ‘’t! zijn verbonden. Het is voor de franchisewereld van groot belang dat er één sterke centrale franchisebeurs is in Nederland. Vandaar dat we hebben afgesproken dat we in al onze media deze beurs exclusief gaan promoten””, aldus beursorganisatoren Tiago Jurgens en Guido van der Horst.

Bezegeling overeenkomst tussen FranchiseFormules.NL en Onderneem 't!Jan Piet Broersma en René Bisschop van FranchiseFormules.NL zijn eveneens blij met de meerjarige samenwerking. “We werkten natuurlijk achterliggend al langere tijd samen, ondermeer op het gebied van het doorplaatsen van nieuwsberichten. Ook bieden wij de leden van FranchiseFormules.NL voordeelstarieven voor het afsluiten van een abonnement op vakblad Franchise+ en de Nationale Franchise- & Formulegids. Met onze betrokkenheid bij de beurs als mediapartner wordt de samenwerking tussen de 3 belangrijkste franchisemedia in Nederland voortaan ook voor de buitenwereld manifest”.

Klik hier voor een video-impressie van ‘Onderneem ’t!’

Inschrijven voor deelname (formules) of registreren als bezoeker verloopt via www.ikwordondernemer.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.