FranchiseFormules.NL gaat samenwerking aan met TV-programma

Datum: juni 10, 2015

FranchiseFormules.NL is een samenwerking aangegaan met STIMS Media. Samen gaan we er voor zorgen dat er in de zomerspecial van het RTL-7 business programma ‘Ondernemen doen we Zo’, elke aflevering aandacht wordt besteed aan ondernemende franchisegevers en succesvolle franchiseformules in de Nederlandse markt.

In Ondernemen doen we Zo – Zomereditie staan franchiseformules en franchiseondernemers centraal. Jeroen Smits, bekend van eerdere seizoenen Ondernemen doen we Zo, brengt een bezoek aan een hoofdkantoor en een vestiging van een formule. We leren de ondernemer en de formules kennen. Hebben de franchisers contact met de ondernemer zelf of is zijn/haar regiomanager het eerste aanspreekpunt? De formule krijgt een gezicht! 

Elke aflevering bezoekt Jeroen twee formules met elk hun eigen succesverhaal. Daarnaast komen iedere aflevering twee franchise specialisten aan het woord. Van strategen, verzekeraars, financieringsmaatschappijen tot marktonderzoekers. Een serieus zakenprogramma, met ruimte voor een knipoog.

Jan-Piet Broersma – CEO FranchiseFormules.NL“Landelijke televisie is voor ons een logische volgende stap gezien de groei van onze activiteiten in de franchise branche. Heel spannend, ook voor mij persoonlijk, om op dit landelijke podium mijn debuut te mogen maken”.

Jeroen Smits – CEO STIMS Media“Deze samenwerking, met de franchise autoriteit van Nederland geeft extra diepgang aan ons format Ondernemen doen we Zo. Ik wil de ondernemende doelgroep laten zien hoe krachtig dit businessmodel is”.

De zomerspecial over de franchisebranche in Ondernemen doen we Zo (8 afleveringen) kunt u elke zondagmorgen bekijken bij RTL 7 vanaf 12 juli a.s., van 09.30 – 10.00 uur. Formules en franchise specialisten die geïnteresseerd zijn in deelname aan het tv-programma kunnen contact opnemen met STIMS Media.

 FranchiseFormules.NL gaat samenwerking aan met het RTL 7 TV-programma 'Ondernemen doen we zo'. Bron: FranchiseFormules.NL

Over FranchiseFormules.NL

FranchiseFormules.NL is dé franchise-community van Nederland. Het platform brengt vraag en aanbod op laagdrempelige wijze bij elkaar en is een online ontmoetingsplaats voor franchisegevers, kandidaat-franchisenemers, vastgoedaanbieders en adviseurs. Eigenaar en oprichter Jan-Piet Broersma begeleidt franchisegevers/formule-organisaties bij de ontwikkeling, expansie en/of professionalisering van hun franchiseformules. Daarnaast adviseert en begeleidt hij jaarlijks honderden (toekomstige) franchisenemers.


Over TV Producent STIMS Media

STIMS Media produceert televisieprogramma’s voor de commerciële zenders van Nederland en met ingang van 2015 ook voor RTL Plus in Duitsland en VTM België. Het jonge en snelgroeiende TV-productiebedrijf is gevestigd op het Forepark in Den Haag. Vanuit de hypermoderne eigen studio en kantoorfaciliteit worden de programma’s geproduceerd. De kracht is om vanuit de strategie van de klanten de marketingcampagne of commerciële boodschap door te vertalen naar een kwalitatief televisie-item of televisieprogramma. Alle informatie en formats vindt u terug op de website: www.stimsmedia.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.