FranchiseFormules.NL gaat samenwerking aan met TV-producent

Datum: april 25, 2016

FranchiseFormules.NL is een samenwerking aangegaan met videomarketing specialist en media produktiebedrijf STIMS Media. Samen gaan we er voor zorgen dat er in aflevering 5 van de zomerspecial van het RTL-7 programma ‘Ondernemen doen we zo on tour’ aandacht wordt besteed aan de franchisebranche. De aflevering wordt uitgezonden op zondag 12 juni 2016 en heeft als titel: ‘Franchise’.

Ondanks het grote aantal franchiseformules in Nederland, de gestage groei en het toenemende belang voor de economie is franchise nog steeds een enigszins onderbelicht onderwerp. De gemiddelde Nederlander weet vaak niet eens dat hij of zij regelmatig zaken doet met franchisebedrijven.

Deelname aan het TV-programma houdt in dat u als formule of franchisenemer de kijker meeneemt in uw wereld. Laat zien wat er bij u achter de schermen gebeurt. Wat zijn de voordelen van franchise, wat is het effect op de dienstverlening, op de prijs, op de garantie, enz. Maar ook: waarom kiest een ondernemer voor aansluiting bij een formule in plaats van zijn of haar eigen naam op de gevel. Hoe kun je gebruik maken van schaalgrootte en toch onderscheidend zijn?

Jeroen Smits, bekend van eerdere seizoenen ‘Ondernemen doen we Zo’, legt in dit kader bezoeken af aan het hoofdkantoor en/of vestigingen van formules. We leren de franchisenemers én de formules erachter kennen. Zo krijgt de formule een gezicht! 


Over STIMS MEDIA

STIMS Media is dé expert op het gebied van videomarketing in Nederland. Wij hebben niet alleen alles in huis om uw videoboodschap technisch optimaal te registreren, wij weten ook hoe u de video optimaal inzet! Meetbaar rendement uit marketing. Daar waar veel bedrijven minuten bedrijfsfilm verkopen, of minuten op televisie, regelt STIMS media uw hele videomarketing: vanaf het script van uw boodschap, tot het bereiken van uw specifieke doelgroep: online, op social media én op landelijke televisie.

STIMS Media heeft landelijke zendtijd reeds ingekocht bij RTL en hierdoor zijn wij in staat om, absoluut zonder meerprijs, uw video content door te plaatsen in dit programma dat naadloos past bij uw formule-organisatie. 

Wat STIMS Media betreft dienen al haar producties twee doelen te bereiken:

1. Optimale informatieverstrekking middels een krachtige, korte full HD videoboodschap;
2. Crossmediaal gebruik mogelijk maken, waardoor optimale zichtbaarheid gegarandeerd wordt.

Wij weten dat je niet het één kan doen en het ander kan laten. De kracht zit hem in de volledigheid.

De juiste mix van online – social media – televisie blijkt de beste manier om het hoogste rendement te behalen. Optimale zichtbaarheid leidt tot maximale traffic. Deze traffic is meetbaar, definieerbaar en dus bruikbaar.

Kortom: u genereert warme leads, waar uw sales- of marketing afdeling direct mee aan de slag kan.

Het aanbod

Uit marktonderzoek blijkt dat de gemiddelde prijs van een drie minuten durende, full HD bedrijfsfilm meestal uitkomt op zo’n € 5.000,-. Het STIMS Media voorstel aan u voor deelname aan deze specifieke aflevering is als volgt:

– 3 minuten bedrijfsfilm (+);
– 3 minuten item in deze aflevering (+);
– 2 maal logo projectie en voice-over in de uitzending (+);
– STIMS videoplayer voor gebruik op uw website (+);
– Call-to-action button op de website van STIMS Media met verwijzing naar een landingspagina van uw keuze.

All-in prijs, inclusief rechtenvrij gebruik van al het gemonteerde beeldmateriaal: € 4.250,- (ex BTW)

Formules of franchisenemers die geïnteresseerd zijn in deelname aan het tv-programma kunnen contact opnemen met dhr. Richard Hoekstra van STIMS Media. Hij verneemt graag wanneer hun camerateam u mag bezoeken!

E. richardhoekstra@stimsmedia.nl
M. 06-23667833
T. 070-7920030I 
W. www.stimsmediagroup.nl


Over de samenwerking

Jan-Piet Broersma – CEO FranchiseFormules.NL: “Landelijke televisie is voor ons een logische volgende stap gezien de groei van onze activiteiten in de franchisebranche. Leuk ook om bij een bekend RTL-7 programma en zo’n groot crossmediaal podium betrokken te zijn”.

Jeroen Smits – CEO STIMS Media: “Deze samenwerking, met dé franchise autoriteit van Nederland geeft extra diepgang aan ons format Ondernemen doen we Zo. Ik wil de ondernemende doelgroep laten zien hoe krachtig het businessmodel franchise is”.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.