Franchiseformules genomineerd voor Klantvriendelijkste Bedrijf

Datum: september 3, 2014

Welk bedrijf wordt het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2014? Onder de 10 genomineerden zijn de franchiseformules: Jumbo, Primera, Douglas, DA en Etos. Overige genomineerden zijn: Bol.com, Miss Etam, ANWB, De Bijenkorf en IKEA.

DA is voor de 4e keer op rij genomineerd voor deze titel. Wouter Nooij, commercieel directeur bij DA, is verheugd met de nominatie: “Dat DA wederom is genomineerd als één van de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland, onderstreept dat de consument ons als drogisterijketen waardeert. Het is bovendien een bevestiging voor onze zelfstandige ondernemers en hun medewerkers, dat hun klantbenadering wordt gewaardeerd.”

Gert van Doorn, commercieel directeur van Primera, zegt het volgende over de nominatie: “Oprechte klantvriendelijkheid zit natuurlijk in het DNA van onze ondernemers, wij vinden deze nominatie dan ook een fantastische waardering voor de dagelijkse inzet van hen én de medewerkers van onze winkels. Wij vinden het van groot belang dat klantvriendelijkheid doordrongen blijft in ons hele bedrijf, dus niet alleen in het klantcontact op de winkelvloer. Daarmee wil ik ook de waardering uitspreken voor de kantoormedewerkers en onze leveranciers.”

Sinds 2007 vindt de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland plaats. Dit jaar met het onderzoeksthema ‘Privacy & klantvriendelijkheid: gaan we soms te ver?’ De winnaar wordt bepaald door een onafhankelijk onderzoek dat MarketResponse uitvoert onder 2.500 consumenten. Op basis van 6 criteria beoordelen respondenten de klantvriendelijkheid van bedrijven: wees beschikbaar als de klant daarom vraagt; kom de belofte na die je in reclame maakt; doe niet moeilijk over formaliteiten als de klant wil ruilen; geef fouten toe en los ze op juiste wijze op; val de klant niet onnodig lastig en wees oprecht betrokken bij de klant.

De uitreiking vindt plaats op dinsdag 23 september.

Bron: Franchise+

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.