FranchiseFormules Adviestak deze week op Onderneem “˜t!

Datum: april 6, 2016

Wellicht ben je al een tijdje actief op onze community en heb je plannen om een franchise onderneming te starten. Bezoek dan de adviseurs van de FranchiseFormules.NL Adviestak tijdens de 13e editie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!.

Deze beurs, die plaatsvindt in Hoevelaken op donderdag 7 en vrijdag 8 april, is hét trefpunt in Nederland waar kandidaat-franchisenemers in contact kunnen komen met formule-organisaties. Tijdens Onderneem ’t! komt FranchiseFormules.NL graag met jou in contact om te praten over de zogenaamde ’franchise begeleidingstrajecten’ die wij (startende) ondernemers aanbieden. 

Waarom wij franchise begeleidingstrajecten verzorgen?

Twee redenen:

1. Op de beurs zijn bijna 50 franchiseformules vertegenwoordigd, maar de franchisebranche in Nederland bestaat inmiddels uit 750+ franchiseformules. Vele bekende en ook minder bekende franchise opportunities waaruit jij als ondernemer een keuze kunt maken. En dat is niet altijd even eenvoudig. Wij kennen alle formules die in ons land actief zijn en als we formules (nog) niet kennen dan gaan we op onderzoek uit, leggen contact met de franchisegever(s) en halen de benodigde informatie over mogelijke aansluiting als franchisenemer voor jou boven water. Vele franchisenemers hebben wij zo al succesvol op weg geholpen en graag begeleiden wij jou dus ook bij je zoektocht. 

2. Franchisenemers die bij formules aansluiten lopen daarnaast tegen een scala aan branche-specifieke elementen en (financiële) risico’s aan waar terdege rekening mee gehouden dient te worden. De Adviestak van FranchiseFormules.NL kent alle ‘ins en outs’ van franchising, helpt bij het voldoen aan je onderzoeksplicht en biedt jou in de pré-contractuele fase professionele begeleiding en deskundige advisering over, bijvoorbeeld, franchise contract en -handboek. 

Lees meer op de Adviestak website over diensten voor franchisenemers.

Je kunt (desgewenst) voorafgaand aan de beurs een persoonlijke afspraak maken met één van onze adviseurs. Namens de FranchiseFormules Adviestak zijn tijdens de beurs aanwezig:

Dhr. Jan-Piet Broersma (beide beursdagen);

Dhr. Ron Castelijns (beide beursdagen);

Dhr. Carlo van Rienen (beide beursdagen);

Dhr. Frank van Rijk (alleen donderdag);

Dhr. Pierre Vancrutsen (advisering over België, alleen donderdag).


Gratis entreekaart(en) Onderneem ’t!

Via de beurswebsite kun je gratis entreekaarten aanvragen. Wij ontvangen je graag in de FranchiseFormules.NL stand in Beurshal 1, stand nr. 60. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.