Franchiseformule The Wax Bar verwacht sterke groei

Datum: maart 30, 2017

De nieuwe  franchiseformule The Wax Bar heeft grote plannen voor de komende jaren. De formule heeft als doel om over vier jaar door te groeien naar 30 vestigingen verspreid over Nederland. Momenteel heeft The Wax Bar zes vestigingen in Nederland: in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Breda en Noordwijk.

Ruim vijf jaar geleden heeft The Wax Bar haar eerste vestiging geopend, waarna de andere vestigingen volgden. Het concept van The Wax Bar is geïnspireerd op ervaringen uit Singapore en biedt je de meest comfortabele, bijzonder hygiënische en professionele waxbehandeling die er bestaat. The Wax Bar is ontworpen om je comfortabel en helemaal op je gemak te laten voelen. 

The Wax Bar is een gespecialiseerde shop voor ontharen voor mannen en vrouwen en wordt gekenmerkt door de comfortabele ontvangst, inrichting, snelle en deskundige Wax Technicians en het beste resultaat. De behandelingen zijn gebaseerd op jarenlange internationale ervaring. De Supreme Wax – speciaal door de The Wax Bar ontwikkeld – is op iedere huid succesvol met minimale huidbelasting. The Wax Bar is uniek in Nederland!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.