Franchiseformule Talamini-­Gelato opent in België

Datum: oktober 7, 2014

Franchiseformule Talamini-Gelato opent dit jaar een vestiging in Antwerpen. Aan de Oude Koornmarkt in Antwerpen is een geschikte locatie gevonden waar franchisenemers de eerste vestiging in België zullen gaan exploiteren. Deze franchisenemers hebben een zgn. Masterfranchise licentie waardoor zij de groei in België verder vorm kunnen geven.

De formule in België zal naar Nederlands model en assortiment worden uitgerust met Belgische accenten. Het is de bedoeling dat in 2015 een tweede vestiging in Antwerpen wordt geopend. Het is een nieuwe stap in de groei van de formule. Met vestigingen in Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Ridderkerk, Rotterdam, Gorinchem en Zwijndrecht zet Talamini-­Gelato de groei door.

De nieuwe centrale productie in Dordrecht (Cucina del gelato) en hoofdkantoor van de formule zorgen voor deFranchiseformule Talamini-Gelato opent dit jaar een vestiging in Antwerpen. Bron: FranchiseFormules.NL bereiding van alle ijs-­ en patisserieproducten alsmede een deel van de broodjes en de aansturing van de formule. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.