Franchiseformule Intratuin wint ING Retail Jaarprijs

Datum: november 14, 2012

Intratuin, Maggy’s Mode en DEEN Supermarkten zijn de hoofdprijswinnaars van de ING Retail Jaarprijzen 2012. De winnaars zijn gisteren bekendgemaakt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala. Franchiseformule Intratuin won de publieksprijs in de categorie Beste Winkelketen. Maggy’s Mode is de grote winnaar van de avond: zowel de Vakjury als het publiek verkozen de retailer in Bunschoten-Spakenburg tot beste zelfstandige winkel. DEEN Supermarkten won de Vakjuryprijs Beste Winkelketen. Tijdens het gala in Spant! in Bussum zijn in totaal 9 ING Retail Jaarprijzen uitgereikt. Het gala vond voor de 17e keer plaats en werd gepresenteerd door tv-presentatrice Lauren Verster. Kijk voor alle juryrapporten en publieksprijsbeoordelingen op de site van ING Retail Jaarprijs.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Franchiseformule-Intratuin-wint-ING-Retail-Jaarprijs.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.