Franchiseformule Guess van start in Nederland

Datum: november 25, 2012

Donderdag 15 november 2012 opende Guess in Amsterdam de eerste Flagship Store Shoes and Accessories van de Benelux. De winkel is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen het Amerikaanse merk en de ondernemende zussen Angelique en Willemien Vos. De franchisenemers werken al acht jaar met de collecties van Guess en kregen nu de kans om als franchisepartner een Guess monobrandstore te openen. “We zien deze kans als de kroon op onze inspanningen”, aldus Willemien Vos. Als locatie kozen de ondernemers voor de Heiligeweg. Vos: “Toen we het concept bedachten met Guess, wisten we meteen dat we dit pand wilden hebben.”

Guess werd in 1981 opgericht door de vier broers Paul, Armand, Maurice en George Marciano. Inmiddels heeft het bedrijf 500 winkels in de Verenigde Staten en Canada en ruim 260 winkels in de rest van de wereld, waarvan 12 in Nederland. Ook zijn er wereldwijd ruim 800 Guess franchisewinkels.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#guessfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.