Franchisebeurs Onderneem “˜t! volgend jaar op 6 & 7 april

Datum: oktober 12, 2016

De data voor de organisatie van franchisebeurs Onderneem ‘t! 2017 zijn bekend: 6 & 7 april bij EXPO Hoevelaken. Deze beurs is al 14 jaar dé plek om in één dag alles te leren over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer.

Op de beurs staan standhouders van franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food, horeca en dienstverlening. Ook zullen er weer franchisenemers van diverse formules aanwezig zijn om hun kennis en ervaring met u te delen.

Voor deelname als standhouder of bezoeker verwijzen we u graag naar de beurswebsite

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.