Franchise sandwichketen SUBWAY® voor het eerst in tankstation

Datum: juni 24, 2013

Na het tanken of autowassen smullen van een warmgebakken sub sandwich? Even een pitstop om uw tanden te zetten in een vetarme Chicken Teriyaki? Vanaf deze week heeft ook Veldhoven een SUBWAY® restaurant, fans van sub sandwiches kunnen nu terecht bij Gulf benzinestation (en Eliëns Carwash Area). Het is in Nederland voor het eerst dat de wereldberoemde broodjesketen als shop-in-shopvestiging in een tankstation te vinden is. Dit kersverse SUBWAY® restaurant is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 20.00 uur.

Subway nu ook in tankstation

“U kunt dagelijks bij ons terecht voor een heerlijk broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt de trotse eigenaar Anthony Vrijhof, die het restaurant runt met zijn vrouw Gaby. “Of gewoon voor wat drinken met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!” 

Bijzondere locatie

Voor Anthony en Gaby Vrijhof is het hun eerste SUBWAY® restaurant. Ze hebben voor deze bijzondere locatie gekozen vanwege de ideale ligging; vanaf Randweg Eindhoven (N2), afslag 32 Veldhoven zuid, richting Maxima Medisch Centrum/ASML. Dagelijks passeren hier ruim 40.000 auto’s. “We hadden ons geen betere plek kunnen bedenken”, vertelt Anthony, die in het centrum geen geschikte panden kon vinden. “We zitten midden in een industrieterrein en vlak bij een ziekenhuis. Bovendien bevindt zich hier om de hoek een heel groot internationaal bedrijf, met veel buitenlandse medewerkers die heel bekend zijn met SUBWAY®. Kortom, de ideale voedingsbodem voor SUBWAY® Veldhoven!” 

Doordacht franchiseconcept

De eigenaar van het terrein (met daarop een benzinestation en wasstraat, inclusief wasboxen) stond open voor een ‘bakery’ en geloofde in de plannen van het ondernemersechtpaar. “Dat is het mooie van het merk SUBWAY®”, legt Anthony uit. “Het is een echte succesformule, waar mensen de toegevoegde waarde van inzien. Zo gaan er deuren voor je open.” Wat het ondernemersechtpaar verder aanspreekt in het concept, dat de twee leerden kennen tijdens een vakantie in New York, is het doordachte franchiseconcept. “SUBWAY® International biedt heel veel ondersteuning aan de franchisenemers en zorgt ervoor dat zelfs mensen zonder ervaring in de horeca, zoals wij, vol vertrouwen van start kunnen gaan!” 

Persoonlijke sandwich

Klanten kunnen bij SUBWAY® Veldhoven kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Anthony. “De Chicken Bacon Melt, extra veel knoflooksaus!” Submarine SandwichSUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

Over SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.500 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 137 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.