Franchise Match tekent overeenkomst met CLUBTAN

Datum: september 2, 2014

CLUBTAN is één van de grootste spelers in Denemarken op het gebied van zonnebanken. CLUBTAN is uniek omdat zij werkt met onbemande zonnestudio’s. Daardoor is de prijs en daarmee ook de instap voor franchisenemers laag. Het unieke en gepatenteerd’ member system’, wordt gemanaged door een automaat waar de klant zijn sessie boekt en betaalt. Telkens als een klant een sessie boekt wordt er een scan gemaakt van de huid en krijgt de bezoeker een aanbeveling voor de optimale benodigde tijd. Dit helpt de klant om een net zo effectieve als aangename behandeling te krijgen. Die behandeling is toegespitst op het huidtype van de gebruiker.

CLUBTAN is bovendien de uitvinder van de ‘air shower’ en een unieke Aloe Vera aftersun lotion dispenser. Beide producten zijn inbegrepen in de prijs en doorontwikkeld. Peter Laursen is de stuwende kracht achter CLUBTAN. Hij is in gesprek met een groot aantal brokers in Europa en voor de Nederlandse Markt is gekozen voor een samenwerking met Franchise Match. “Omdat wij in Nederland van start willen met een Master-Franchisenemer hebben wij gekozen voor Franchise Match. Niet alleen heeft zij laten zien dat zij franchise begrijpt maar zij is ook ingericht op het vinden van een Master“. Met Denemarken als maatstaf is de verwachting dat 100 vestigingen een haalbare kaart moet zijn.

“Als Franchise Match nemen wij de opdrachtgever veel werk uit handen”, zegt Nick van Meurs over de groei van de onderneming. CLUBTAN is niet de eerste internationale klant die kiest voor onze aanpak. Wij verzorgen research, wervingsmateriaal en met de lokale afspraken over vestigingsplaatsanalyse en wervingsactiviteiten is er sprake van een groot voordeel voor buitenlandse franchiseorganisaties”.CLUBTAN, formule met onbemande zonnestudio's uit Denemarken, zoekt (een) (Master-)franchisenemer(s) in ons land. Bron: FranchiseFormules.NL

CLUBTAN bestaat al sinds 1998 en heeft haar sporen verdiend. De expansie naar Nederland past in een Europese strategie van groei waarin andere Scandinavische landen en Duitsland een belangrijke rol spelen. Inmiddels is de samenwerkingsovereenkomst getekend en zullen de eerste wervingsactiviteiten dit najaar van start gaan.

 

Over Franchise Match

Franchise Match verzorgt werving en selectie voor een groot aantal franchisegevers en is gespecialiseerd in het vinden van (een) (Master)franchisenemer(s) die zij vervolgens ondersteunt bij de complete uitrol van de formule. Franchise Match is internationaal actief binnen ‘Franchise Pool International’ (FPI). 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.