Franchise formules in Cafetaria Top 100 2012

Datum: oktober 23, 2012

In de Cafetaria Top 100 is 57 procent aangesloten bij een formule, een zware oververtegenwoordiging, want landelijk gezien is slechts 15-20 procent (afhankelijk van hoe formule wordt gedefinieerd) aangesloten bij een formule. Formules stimuleren hun ‘leden’ in te schrijven voor de Top 100, er doen daardoor relatief veel formulebedrijven mee.
Kwalitaria staat op nummer 1 in de Cafetaria Top 100 van dit jaar, met 19 vermeldingen. Verhage staat op nummer 2 met 15 vermeldingen en Plaza op nummer 3 met 8 vermeldingen dit jaar.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#kwalitariafranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.