Franchise Event Yarden op 11 mei 2016

Datum: april 21, 2016

Op woensdag 11 mei aanstaande vindt in het crematorium Slingerbos te Ede het Yarden Franchise Event plaats. Iedereen die geïnteresseerd is om een uitvaartonderneming te starten, is van harte welkom. Wij zijn vooral op zoek naar ondernemers voor regio’s Amersfoort, Ede-Veenendaal, Tiel- Wageningen, Zevenaar-Beuningen  en Drachten. Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden. 

Naast informatie over de formule vertelt een franchisenemer over zijn/haar werk en de ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen. Of om in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Gezocht

Yarden heeft als afscheidsspecialist een landelijke dekking. Als franchisenemer woont u in het gebied waar u werkt en kent u alle lokale mogelijkheden en specifieke kenmerken van de omgeving.

Interesse

Heeft u interesse om als zelfstandig ondernemer in de uitvaartbranche aan de slag te gaan? Kom dan naar het Yarden Franchise Event. U kunt zich hier aanmelden. U kunt maximaal één gast meenemen.

Adres en tijden

Waar: Crematorium Slingerbos, Slingerboslaan 15, 6718 ZA Ede
Wanneer: Woensdag 11 mei 2016
Tijd:19:00 uur t/m circa 21:30 uur.

Over Yarden Franchise

Yarden Franchise is een full-service franchise-organisatie en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Dit betekent dat wij onze franchisenemers volledig ondersteuning bieden op allerlei gebieden, zoals marketing, administratie en inkoop. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking. Voor meer informatie www.yarden-franchise.nl.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.   

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.