Franchise Connect en BilancioBudget: al 7 nieuwe ondernemers!

Datum: september 10, 2014

BilancioBudget is een franchiseformule die ondernemers in de gelegenheid stelt om hun eigen bedrijf in beschermingsbewind en budgetbeheer succesvol en winstgevend te exploiteren. Franchisenemer zijn bij BilancioBudget betekent dat je terug kunt vallen op een “total business concept”: een combinatie van vakinhoudelijke samenwerking c.q. opleiding én samenwerking op marketinggebied én samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering c.q. bedrijfsprocessen.

Franchise Recruitment Proces Outsourcing

BilancioBudget heeft het hele recruitmentproces voor nieuwe franchisenemers sinds april 2014 uitbesteed aan Franchise Connect. En niet zonder succes! Inmiddels sloten zich 5 franchisenemers aan. Nog eens 2 startende ondernemers tekenden inmiddels een voorovereenkomst. BilancioBudget wilde met deze keuze voor Recruitment Process Outsourcing (RPO) niet alleen besparen op de totale recruitmentkosten, maar ook meer rendement uit de selectieprocedure behalen.

Franchise én recruitment: een vak apart

Directeur Erika Morren van BilancioBudget over de keuze voor Franchise Connect:“Het is voor zelfstandige bewindvoerders steeds moeilijker om als eenpitter te starten. Onze cliënten en onze zorgverwijzers verwachtenErika Morren, formuledirecteur BilancioBudget en Frans Kox, franchisenemer rayon Roermond. Bron: FranchiseFormules.NL kwaliteit en continuïteit. Er gelden steeds scherpere kwaliteitseisen voor zelfstandige bewindvoerders. Het neerzetten van een efficiënte bewindvoeringsorganisatie kost vaak jaren. BilancioBudget heeft voor startende bewindvoerders dus een uitstekende propositie. Maar ik heb inmiddels ook ervaren dat werving- en selectie van franchisenemers een vak apart is. Ik zocht dus niet alleen een partij die me veel werk uit handen neemt, maar ook echte franchise én recruitment professionals die in staat zijn om op objectieve wijze de match tussen BilancioBudget en kandidaat-franchisenemer te maken.

Franchise Connect vult dit perfect voor me in. De franchisecommunicatie is wervend maar eerlijk: geen loze beloften, maar reële taal. De brochure is zodanig opgesteld dat kandidaten die niet beantwoorden aan ons profiel zelf deze conclusie kunnen trekken. Aan 80% van de kandidaten hebben we dan ook geen werk, mede door de automatiseringsgraad in de recruitmentsoftware van Franchise Connect. Mijn managementinformatie is “realtime” door de recruitmentportal van Franchise Connect. De andere 20% van de kandidaten worden door een ervaren franchise professional geadviseerd over hun (al dan niet) match met BilancioBudget. Kandidaten ervaren deze tussenkomst van een externe franchise professional als een toegevoegde waarde en zeer professioneel. Op deze manier laat BilancioBudget ook bij de afvallers een positieve indruk achter, hetgeen ten goede komt aan de branding van het merk BilancioBudget”.


Interesse?

Ook franchisenemer worden bij Bilancio Budget? Bekjik hier het formuleprofiel en dien een informatie-aanvraag in. Wij nemen direct contact met u op.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.